Kristal Real Estate is SKW-gecertificeerd!

In september 2021 heeft Kristal Real Estate het SKW-kwaliteitscertificaat voor VvE beheer behaald. SKW staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen. Op 15 oktober 2021 kreeg eigenaar Thijs van Wees het certificaat uitgereikt van Jeffrey Bogaard (Certificatiemanager SKW Certificatie) en Peterjan Rijs (Projectleider/ Auditor SKW Certificatie).

Het in Houten gevestigde Kristal Real Estate beschikt hiermee over de hoogst haalbare kwaliteitsstandaard in VvE-beheer. De certificering betekent dat hun werkwijze voldoet aan de kwaliteitseisen op het gebied van organisatie, administratie, financieel en technisch beheer van Vereniging van Eigenaars. Nederland heeft ruim 600 VvE beheerders, waarvan er slechts 47 het SKW-certificaat hebben behaald.

Het certificeringstraject, uitgevoerd door Jeffrey Bogaard en Peterjan Rijs, werd verdeeld over een aantal dagen:

Een uitstekende voorbereiding en een gestructureerde werkwijze hebben het certificeringstraject soepel doen verlopen. Een goed begin is het halve werk. Dit zegt uiteraard iets over de mate van professionaliteit van Kristal Real Estate. Kwaliteit staat bij Kristal Real Estate hoog in het vaandel, vandaar dat zij zich vanaf heden certificaathouder mogen noemen van het SKW-kwaliteitscertificaat ‘Beheerders van Verenigingen van Eigenaar’.”

Bij Kristal Real Estate staat het leveren van kwaliteit en maatwerk voorop. Iedere VvE is anders en daar spelen zij graag op in zodat iedere VvE op de meest optimale manier kan functioneren. Kristal Real Estate beschouwt de SKW-certificering als een kroon op het werk in de afgelopen jaren.

Thijs van Wees is trots op het gehele team van Kristal Real Estate: “De certificering hebben we samen bereikt en is een zichtbare erkenning voor het werk dat wij al jaren met veel passie uitvoeren.”

Klik hier voor de certificering gegevens.

Get started

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.