Nieuwe vacature: junior accountmanager

Als Junior Accountmanager sta je dagelijks in contact met de eigenaren en besturen van onze Verenigingen van eigenaren (VvE). Je wordt vaak omschreven als een sociale netwerker en gemakkelijker prater, en bent daarom goed in staat om onze VvE’s te bedienen, te onderhouden en verder uit te bouwen. Heel waardevol, want in onze samenwerkingen gaan we altijd voor de lange termijn. We bieden je als starter alle mogelijkheden om het vak van accountmanagement in het vastgoed van A tot Z onder de knie te krijgen. Ervaring is dus geen must, enthousiasme en de wil om te leren vinden we veel belangrijker.

Herken jij jezelf hierin? Dan gaan we heel graag in gesprek met je!

We zoeken een Junior Accountmanager die graag zelfstandig en in teamverband werkt. Je bent proactief en gaat tot het uiterste om onze klanten de beste service te leveren.  Je zult in deze functie ondersteuning geven aan onze accountmanagers.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Onderhouden van onze actieve VvE portefeuilles
  • Intensief contact met eigenaren en besturen
  • Vergaderingen organiseren en vergaderstukken voorbereiden


Wie zijn wij?
We beheren bij Kristal Real Estate diverse vastgoedobjecten en zoeken daarbij altijd aansluiting bij de wensen van onze klanten om het beste maatwerk te kunnen leveren. We bieden bovendien full service technisch beheer, bijvoorbeeld door onze 24-uur service bij storingen en begeleiding van al het planmatige onderhoud van vastgoed. We vinden het belangrijk om heel betrokken te zijn bij onze klanten en stellen kwaliteit boven kwantiteit. Ons team is jong en gedreven en bestaat uit diverse professionals. Je krijgt bij ons altijd de ruimte om zelf je groei te bepalen.

Interesse?
Past deze functie helemaal bij jou, woon je in de omgeving van Houten/Utrecht en ben je in het bezit van rijbewijs B? Dan maken we heel graag kennis met je. We bieden een leuke en uitdagende startersfunctie in het vastgoed met voldoende opleidingsmogelijkheden. Je salaris zal uitkomen tussen de 2.000 en 2.400 bruto per maand op basis van 40 uur. Stuur je cv en motivatie naar info@kristalrealestate.nl t.a.v. Margriet Blanken.

We hopen je binnenkort te ontmoeten!

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Get started

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]