Nieuwe vacature: project assistent

Als project assistent bij Kristal Real Estate is voor jou geen dag hetzelfde. Je bent onze spin in ’t web en verantwoordelijk voor veel diverse werkzaamheden. Onze VvE’s de kwalitatief hoogst haalbare service bieden, daar haal jij enorm veel voldoening uit. Je bent een rots in de branding voor ons team, want jij bent de vaste schakel op kantoor. Structuur en overzicht zijn jouw ‘middle name’ en je bent altijd op de hoogte van wat er speelt. Naast je werk als project assistent volg je een vakopleiding, want je hebt de ambitie om door te groeien naar de rol van accountmanager. Je weet dat je daarvoor nog een aantal stappen moet zetten, maar deze kans laat je niet liggen.

Herken jij jezelf hierin? Dan gaan we heel graag in gesprek met je!

We zoeken per direct een leergierige project assistent die zijn of haar verantwoordelijkheid durft te nemen en graag zelfstandig én in teamverband werkt. Je bent representatief, proactief en weet goed prioriteiten te stellen. Je zult in deze functie ondersteuning geven aan onze accountmanagers. Bovendien bieden we je de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van accountmanager als je daar ambitie voor hebt.

Als project assistent bij Kristal Real Estate bestaan jouw werkzaamheden o.a. uit:

  • Projectondersteuning bij het beheer van onze VvE’s;
  • Beheren van onze algemene mailbox;
  • Eerste contactpersoon voor inkomend telefoonverkeer;
  • Zorgdragen voor een gestructureerde backoffice;
  • Gastvrije host voor al onze gasten;
  • Organiseren, bijwonen en notuleren van vergaderingen (ook in de avonden).

Een dag vol ad-hoc werkzaamheden en een beetje hectiek, daarvan krijg je energie, want je bent iemand die snel schakelt en (altijd) het overzicht bewaart. Je bent oplossingsgericht en gaat tot het uiterste om onze klanten de beste service te leveren. Je vindt het leuk om je collega’s te ondersteunen en denkt graag mee over hoe zaken beter/efficiënter kunnen.

Wie zijn wij?
We beheren bij Kristal Real Estate diverse vastgoedobjecten en zoeken daarbij altijd aansluiting bij de wensen van onze klanten om het beste maatwerk te kunnen leveren. We bieden bovendien full service technisch beheer, bijvoorbeeld door onze 24-uur service bij storingen en begeleiding van al het planmatige onderhoud van vastgoed. We vinden het belangrijk om heel betrokken te zijn bij onze klanten en stellen kwaliteit boven kwantiteit. Ons team is jong en gedreven en bestaat uit diverse professionals. Je krijgt bij ons altijd de ruimte om zelf je groei te bepalen. Sterker nog: als je goed past binnen ons team en je interesse voor het vastgoed met de dag groeit, dan kun je snel stappen maken naar de functie van accountmanager.

Interesse?
Is deze functie op jouw lijf geschreven, woon je in de omgeving van Houten/Utrecht en ben je in het bezit van rijbewijs B? Dan maken we heel graag kennis met je! We bieden een leuke en uitdagende startersfunctie in het vastgoed. Je salaris zal uitkomen tussen de 2.000 en 2.400 bruto per maand op basis van 40 uur. Stuur je CV en motivatie naar info@kristalrealestate.nl t.a.v. Margriet Blanken.

We hopen je binnenkort te ontmoeten!

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Get started

If you want to get a free consultation without any obligations, fill in the form below and we'll get in touch with you.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]