Al ruim 10 jaar verzorgen wij het beheer van complexen van bedrijven en particulieren. We hechten veel waarde aan een persoonlijke band met de bewoners en zijn ervan overtuigd dat maatwerk per VvE noodzakelijk is. De betrokkenheid van onze medewerkers is mede bepalend voor ons succes.
We hebben ons kwaliteitssysteem laten certificeren door SKW Certificatie en beschikken hiermee over de hoogst haalbare kwaliteitsstandaarden in de branche. Klik hier voor de certificering gegevens.
We zijn werkzaam in de regio Utrecht. Wilt u het beheer van uw VvE uitbesteden? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Onze diensten

Administratief beheer
Technisch beheer
Financieel beheer
Uw administratie geeft u direct inzicht in de juiste stand van zaken. Door ons online vastgoedmanagement systeem heeft u 24 uur inzicht in de administraties.
Wij bieden u full service technisch beheer. U kunt hierbij denken aan een 24-uurs service en begeleiding van al uw planmatig onderhoud. Door onze betrokkenheid kunnen we gezamenlijk de juiste keuzes maken in het onderhoud van uw objecten. Hierdoor zal uw rendement geoptimaliseerd worden.
Het is belangrijk om een VvE financieel gezond te houden. Er moet voldoende geld in de kas aanwezig zijn voor dagelijks onderhoud. Bovendien moet er gespaard worden voor groot onderhoud op langere termijn.

Wilt u een beheerder die zeer betrokken is bij uw VvE?
Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Contact opnemen
Twinq
SKW
Vastgoed management Nederland
VVE Belang

Op zoek naar een VvE-beheerder die maatwerk levert?

Vraag hier uw offerte aan of neem contact op met Thijs.

Thijs van Wees
Accountmanager

Nieuwe Schaft 1G
3991 AS Houten

vve@kristalrealestate.nl

+31 (0) 30 636 22 68